Köpvillkor

Beställning och köpeavtal

Beställning sker genom att kunden lägger produkter i varukorgen och sedan slutför köpet via kassan. Produkternas pris är inklusive moms.

Betalningsmetoder

Klarna Checkout är den betalningstjänst som är ansluten till Amazing Rodent Stuff.

Leverans

Leverans sker inom Sverige, med Schenker. Fast avgift per beställning är 99 kr, och vid beställning över 799 kr är det fri frakt.

För att fullfölja kundorder och leverans behöver Amazing Rodent Stuff vidarebefordra kundens e-postadress och, om tillgängligt, telefonnummer till leveransföretaget, i det här fallet Schenker.

I händelse av att beställda produkter skadas under leveransen, ber vi att kunden kontaktar kundtjänst så fort som möjligt.

Ångerrätt

Ångerrätt 14 dagar innebär att du har rätt att frånträda köpeavtalet inom 14 dagar från det att du tagit emot din leverans. Kontakta kundtjänst ang. ångerrätt, för vidare instruktioner. Kunden står för leveranskostnad tillbaka till Amazing Rodent Stuff. När varorna har skickats tillbaka i oförändrat skick (och i originalförpackning), görs återbetalning till kunden. Återbetalningen inkluderar eventuell fraktkostnad för leverans TILL kunden, men inte FRÅN kunden till Amazing Rodent Stuff.

Avtalpartnerns identitet

Webbshoppen Amazing Rodent Stuff är en del av företaget Jonekens Amazing Stuff AB (org.nr: 559435-6163), c/o Beatrice Joneken, Visseltoftavägen 14, 282 68 Vittsjö.