Dataskyddsinformation

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.amazingrodentstuff.com. Ansvarig för databehandling inkl personuppgifter är Jonekens Amazing Stuff AB, organisationsnummer 559435-6163.

Besök av webbplats

När du besöker vår webbplats skickar din webbläsare olika dataposter till våra servrar. Dataposterna, som lagras i loggfiler, innehåller även IP-adressen. På webbplatsen används även cookies/kakor.

Lagring av uppgifter

I samband med att du slutför en beställning lagras de kontaktuppgifter som du har uppgett. Om du anmäler dig till nyhetsbrevet, lagras ditt namn och din e-postadress för detta syfte. Uppgifterna delas aldrig med tredje part. Om du önskar avregistrera dig från nyhetsbrevet, finns en länk i slutet av varje nyhetsbrev.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du har möjlighet att begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.